GRATIS verzending binnen NL & BE!

FAQ

Veelgestelde Vragen

Levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De geschatte levertijd bedraagt 5-15 dagen inclusief verwerkingstijd.

Waarom leveren jullie niet de volgende dag?

KidsParadijs maakt gebruik van de mogelijkheid om direct vanaf onze vaste buitenlandse leverancier de bestelling te verzenden naar het opgegeven adres. Hierdoor kunnen wij de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden en een zo optimaal mogelijke klantenservice bieden. Ook leggen de producten een kortere weg af, wat zorgt voor een verminderde uitstoot van CO2. Door al deze slimme besparingen kunnen wij jou alles voor een veel lagere prijs aanbieden! En natuurlijk gratis verzending!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €0,00. Helemaal gratis dus!

De levertijd is voorbij, maar waar blijft mijn bestelling?

In 95% van de gevallen wordt de bestelling op tijd bezorgd. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets mis gaat met de post en het daardoor wat vertraging oploopt. Maak je geen zorgen, je bestelling zal nog steeds komen. Bedraagt de vertraging langer dan 7 werkdagen? Neem dan contact met ons op.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, uiteraard kunt u uw bestelling retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Het is hiervoor echter wel belangrijk dat het product niet gebruikt is. Het product dient in originele verpakking te zitten en eventuele stickers/zegels mogen niet gebroken/beschadigd zijn. Wij hebben ten alle tijde het recht om de retourzending te weigeren als dit product gebruikt of beschadigd of iets dergelijks is.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Hiervoor kan je contact opnemen met ons E-mailadres: info@kidsparadijs.nl. Hierbij kunt u een retourneerformulier aanvragen, die zal u dan toegestuurd krijgen en in moeten vullen en terug moeten sturen naar info@kidsparadijs.nl. Als deze goed is gekeurd door ons team zullen wij de retourzending verder in behandeling nemen.

LET OP:

- Het product mag niet gebruikt zijn.

- Eventuele verzegeling of stickers mogen NIET gebroken of beschadigd zijn.

- Het product dient in originele verpakking te zitten.

- Vermeld hierbij altijd uw bestelnummer.

- Je dient het product minder dan 14 dagen geleden ontvangen te hebben.

- Retourbestellingen moeten altijd met een Track and Trace code verzonden worden.